Videó előfizetés aloldal - UNI Autósiskola Miskolc
Regisztráció / Belépés

Regisztráltál már?

Ne feledd, hogy az Elsősegély-tanfolyamra csak regisztrált tanítványaink tudnak online jelentkezni!

UNI VIDEÓCSOMAG KUPON - Az UNI videócsomag előfizetésekhez

HA rendelkezel KUPON-kóddal, kérünk add meg és kedvezményesebben tudsz előfizetni oktatóvideó csomagjainkra!

Figyelem! Kuponkóddal kizárólag az UNI Autósiskola tanulói rendelkeznek!

Figyelem! A videóelőfizetésekhez tartozó PIN-KÓDOT (amivel a videók megnézhetőek) nem itt kell beírni, hanem az oldalon lentebb kell hozzá görgetni, vagy IDE KATTINTANI!!!

Megadom a KUPON-kódomat

ÚJ UNI Oktatóvideó Csomagok!
Rengeteg új videó Miskolcról és Kazincbarcikáról!

Miskolc
25 vizsgaútvonal
(eredetik is)
Forgalmi helyzetek

136 db videó
Érvényesség: 45 nap
Előfizetek
Miskolc
10 eredeti vizsgaútvonal
Forgalmi helyzetek

125 db videó
Érvényesség: 30 nap
Előfizetek
Miskolc
Forgalmi helyzetek

114 db videó
Érvényesség: 30 nap
Előfizetek
Kazincbarcika
Forgalmi helyzetek

76 db videó
Érvényesség: 30 nap
Előfizetek

ÚJ UNI Oktatóvideó sorozatok Webshopunkban - Miskolc & Kazincbarcika - 206 videó!!!

Megnézem a videó(ka)t

A PIN-kódod megadása és a Megnézem gombra való kattintás után kattints az előfizetett videóid címére, hogy a lejátszó elinduljon!

"ÉRKEZZ A LEHETŐ
LEGMAGABIZTOSABBAN
A FORGALMI VIZSGÁRA!"

RÉSZLETEK: Készítettünk számotokra NÉGY új videósorozatot, melyben RÉSZLETESEN végigvesszük a miskolci tervezett útvanalakat, forgalmi szituációkat, a kazincbarcikai forgalmi szituációkat, hogy otthonról kényelmesen, akár mobilról is fel tudjatok készülni, és emlékezzetek az útvonalak legapróbb részleteire is, hogy a lehető legmagabiztosabban vághassatok neki a forgalmi vizsgának.

1. A videókra 30 napra (az 1-es csomagnál 45 napra!) tudtok előfizetni bankkártyás fizetéssel a csomagoknál feltüntetett linkeken.

2. A vásárlás végén kaptok egy PIN-kódot, amivel az adott videót névre szólóan tudjátok megnézni. A PIN kódot kiküldjük email-ben is számotokra.

Miskolc - 25 útvonal + forgalmi helyzetek (1-es csomag)

A csomagban az eredeti 10 vizsgaútvonalon felül 15 EXTRA vizsgaútvonal kerül bemutatásra, plusz a vizsgatútvonalakon található egyirányú utcák, kerékpársávok, behajtani tilosok, stoptáblás kereszteződések, stb. forgalmi helyzetek kerülnek bemutatásra.

Miskolc - eredeti 10 útvonal + forgalmi helyzetek (2-es csomag)

A csomagban az eredeti 10 vizsgaútvonal kerül bemutatásra, plusz a vizsgatútvonalakon található egyirányú utcák, kerékpársávok, behajtani tilosok, stoptáblás kereszteződések, stb. forgalmi helyzetek kerülnek bemutatásra.

Miskolc forgalmi helyzetek (3-as csomag)

A csomagban a vizsgatútvonalakon található egyirányú utcák, behajtani tilosok, stoptáblás kereszteződések, stb. forgalmi helyzetek bemutatása található. A videók egy része ingyenesen is elérhető különböző felületeken, viszont a csomagban található videókat kiegészítettük extra videókkal és egybegyűjtöttük őket.

Kazincbarcika forgalmi helyzetek (4-es csomag)

A csomagban a vizsgatútvonalakon található egyirányú utcák, kerékpársávok, behajtani tilosok, stoptáblás kereszteződések, stb. forgalmi helyzetek bemutatása található.

VAN 1 PERCED?

VAJON MELYIK A HOZZÁD LEGJOBBAN ILLŐ TANFOLYAM - TÍPUS?

UNI MIért minket válassz?

Kérünk, válaszolj erre a 4 kérdésre, hogy a hozzád LEGJOBBAN passzoló tanfolyam típust tudjuk kiválasztani.

Kattints a 4 kérdéshez tartozó 2-2 válasz közül a számodra megfelelőre!

Kifelé figyelsz, vagy befelé?

  • 1. Hirtelen eseményre (telefoncsörgés, feléd intézett kérdés) rögtön reagálsz. Inkább beszélsz, mint hallgatsz. Kellemetlen érzés, ha nem tudsz érintkezni a külvilággal. Általában nyitott vagy a külvilágot jelentő emberekre és dolgokra, ezek motiválnak. Élvezed a változatosságot és a változást az emberi kapcsolatokban. Nem zavar, ha a figyelem középpontjában vagy.
  • 2. Hirtelen eseményre (telefoncsörgés, feléd intézett kérdés) gondolkodás után reagálsz. Inkább hallgatsz, mint beszélsz. Rendszeresen szükséged van egyedüllétre, hogy feltöltődj. Szívesen elmélkedsz egyedül, visszavonultan. Belülről motivált vagy, az elméd időnként annyira aktív, hogy teljesen kizárja a külvilágot. Két ember közti kommunikációt és kapcsolatokat szereted. Zavar ha a figyelem középpontjában vagy.

Mire figyelsz jobban? A részletekre vagy az összképre?

  • 1. Többnyire konkrét és szó szerinti; részletes leírást adsz. Inkább gyakorlatias vagy. Részletgazdag, tényekre és a múlt eseményeire koncentráló emlékeid vannak. A kézzelfogható tapasztalatokra figyelsz. Az érthető, ismert módszereket részesíted előnyben, melyek lépésről lépésre haladnak.
  • 2. Többnyire általános és képletes; metaforákat és hasonlatokat használsz. Inkább ötletes vagy. Mintákat, kontextust és összefüggéseket kiemelő emlékeid vannak. A lehetőségekre figyelsz. Az eltérő vagy az újszerű módszereket részesíti előnyben, melyek sugalmazásokból formálódnak

Mi határozza meg jobban a döntéseid?

  • 1. Ösztönösen tények és logika után kutatsz egy döntést igénylő helyzetben. Nehezen vagy képes ráhangolódni egy másik ember érzelmeire. Könnyedén képes vagy objektív és kritikus döntésre. Elfogadod a vitát az emberi kapcsolatok természetes, normális részeként.
  • 2. Ösztönösen emberi érzések és másokra gyakorolt hatás vezérel egy döntést igénylő helyzetben. Természetedből adódóan érzékeny vagy az emberek szükségleteire és reakcióira. Természetedből adódóan együttműködést és mindenkinek megfelelő véleményeket keresel. Nem szereted a vitát; nagyon rosszul viseled, ha nincs összhang.

Mennyire fókuszálsz a teendőidre?

  • 1. Előre eltervezed a részleteket, mielőtt cselekszel. A feladattal kapcsolatos teendőkre koncentrálsz; a fontos feladatokat befejezed, mielőtt tovább lépnél. Akkor nyújtod a legjobb teljesítményt és érzed jól magad, ha tudod tartani a határidőket. Természetesen használsz célokat, dátumokat és megszokott napirendet, hogy irányítsd az életed.
  • 2. Tervek nélkül is tudsz működni; a pillanat hevében tervezel. Szereted megosztani a figyelmed, változatos vagy, kevered a munkát és a szórakozást. Természetedből adódóan jól tolerálod, ha sürget az idő; határidőkhöz közel nyújtod a legjobb teljesítményt. Ösztönösen elkerülöd a kötelezettségvállalást, amik zavarják a rugalmasságot, szabadságot és változatosságot.

Köszönjük türelmed!

A hozzád legjobban illő tanfolyam-típus:

BEZÁR