KRESZ vizsgára (Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont, továbbiakban KAV – Miskolc, József A. u. 20.) vidd magaddal érvényes személyi igazolványod, meglévő jogosítványod (ha van), eredeti min. 8 általános iskolai bizonyítványod (OKJ nem jó), ennek hiányában az iskola által hitelesített másolatot, szemüveget, ha szükésges.

Vizsganapok: Hétfő-Szerda-Péntek 7:30-14:20 ig

Sikertelen vizsga vagy meg nem jelenés esetén a pótvizsga díját (4.600 Ft, csak bankkártyás fizetéssel) és új vizsgád időpontját a KAV-nál (Miskolc, József A. u. 20. ) intézd.

Amennyiben egészségügyi okok miatt nem jelentél meg a vizsgán, orvosi igazolást (naplószámmal, kórismerettel) és egy kérelmet kell behoznod az autósiskola ügyfélszolgálatára, 8 munkanapon belül, az akadályoztatás megszűnését követően, melyet továbbítunk a KAV felé és pár napon belül a fel nem használt vizsgadíjat jóváírják. 

KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. (vizsgakozpont.hu)

Sikeres KRESZ vizsga után:

Vedd fel kérlek a kapcsolatot a honlapról kiválasztott oktatóval, mondd el neki, hogy mikor tudsz vezetni (napszak, hány óra körül, iskola vagy munka mellett, normál vagy gyorsított tanfolyamra jelentketél, beszéljétek meg a vezetéshez szükséges helyszínt, cipőt stb….), ha elvállalt akkor várjuk KRESZ vizsga időpontja, oktatóválasztás és fontos információk tárgyú üzenetre írásos válaszüzenetben, hogy ki lesz név szerint és írásban erősítsd meg, hogy beszéltél is vele (visszakeresés miatt fontos, hogy erre a levélre válaszolj),ezt követően intézni tudjuk a vezetési kartonod, melynek átfutási ideje kb. 5 nap, erről külön értesítést már nem küldünk neked.


FONTOS: képzés megkezdését követő 9 hónapon belül el kell menni KRESZ vizsgára, korlátlan vizsgalehetőség van, de 1 éven belül sikeres vizsgát kell tenni.