Miskolc legnagyobb autósiskolájában, az UNI Autósiskolában összesen 24 oktató közül választhatsz. Folyamatosan arra törekszünk, hogy élen járjunk a képzések lebonyolításában és a lehető legmagasabb szakmai tudással rendelkező munkatársakat tudjuk a tanulóinknak biztosítani.

Az UNI Autósiskola kiváló oktatói csapattal rendelkezik, akik folyamatosan fejlesztik magukat, hogy a szolgáltatásaink színvonalát még tovább emelhessük.

Miért válaszd az UNI Autósiskola oktatóit?

Amellett, hogy az oktatói csapat mindegyik tagja rendkívül szakképzett és humoros,

  • végtelen türelemmel rendelkeznek,
  • több éves (vagy évtizedes) oktatói tapasztalat van a hátuk mögött,
  • a tanuló sikere az elsődleges számukra,
  • a gyakorlati óra 100%-ában a tanulót helyezik a középpontba.

24 oktató az UNI Autósiskolában

Mi megértjük, ha nem szeretnél látatlanban és hirtelen gyakorlati oktatót választani. Egyáltalán nem mindegy, hogy ki mellett fogod eltölteni azt a min. 580 km-t, hisz rajta is múlik a TE jövendőbeli vezetési tudásod és a jogosítványod megszerzése.

Ahogy te is, úgy mi is elszeretnénk kerülni, hogy időközben oktatót kelljen váltanod. Ezért is szeretnénk neked meghagyni az oktató választás lehetőségét, hogy az egyéni preferenciáid alapján dönthess.

Speciális igényeid vannak? Automata váltós autóval szeretnél vezetni? Női oktatóval tanulnál? Dízel/Benzin üzemű járművőn gyakorolnál? Mi ezeket az igényeket is ki tudjuk elégíteni! Keress minket!