Az elmúlt években egyre népszerűbb E-learning, azaz online KRESZ tanfolyam már Miskolcon, az UNI Autósiskolában is elérhető. Az E-Titán keretrendszerben összesen 75 óra, max. 6 hónapig áll rendelkezésre, hogy megszerezd a „képzési igazolást”, amivel már jelentkezhetsz is a következő KRESZ vizsgára.

Online Kresz tanfolyam Miskolcon az E-Titánnal

Ha az online KRESZ tanfolyamot választod:

  • Regisztráció után azonnal kezdheted is a tanulást
  • Nem kell sehova bejárnod, otthonról vagy a világ bármely pontjáról végezheted a tanfolyamot
  • A saját időbeosztásod és kedved szerint tudsz tanulni, nem kell alkalmazkodnod
  • Folyamatosan ellenőrizheted a tudásod a fejezetvégi ellenőrző kérdésekkel
  • Kényelmes beosztással akár 2 hét alatt elvégezheted a KRESZ tanfolyamot
  • Nincs szükséged könyvekre, jegyzetekre

Modern, gyors, kényelmes és hatékony. Miért pont TE maradnál ki belőle? Ideális azoknak, akiknek kevés a szabadidejük, munkájuk vagy élethelyzetük nem engedi meg a több órás tantermi képzésen való részvételt, esetleg GYES-en vagy GYED-en vannak vagy szimplán csak a saját ütemedben hatékonyabban tudsz tanulni.

Hogyan zajlik az online KRESZ tanfolyam Miskolcon?

Az autósiskola által megrendelt e-learning tanfolyam elvégzéséhez a tanuló regisztrációs levelet kap, melynek segítségével a rendszerbe belépve a tanulásra rendelkezésre álló idő alatt ( 75 óra / 180 nap) tetszőleges időbeosztással elvégezheti a képzést.

A minimális tanulással töltött idő: 5 óra.

A teljes körű hatósági képzést megvalósító tanfolyam elvégeztével a rendszer előállítja a hatályos rendelkezéseknek megfelelő, elektronikusan aláírt képzési igazolást, melyet elektronikus formában megküld a vizsgaközpontnak, valamint letölthetővé tesz a tanuló és iskolavezetője számára.

A hatósági KRESZ vizsgáig (ha nem használtad el az összes időt) gyakorolhatod a tesztet, újra olvashatod a tananyagot a sikeres vizsga érdekében.

Amennyiben 3 hónapon belül nem lépsz be és nem kezded meg a képzést, a rendszer lezár, ezt követően csak új jelentkezésre van lehetőség.

Mi kell az online KRESZ tanfolyam futtatásához?

Ahhoz, hogy megfelelően fusson az E-Titán keretrendszer a számítógépeden, az alábbi rendszerkövetelményeknek kell, hogy megfeleljen a készüléked:

  • Legalább Windows 8.1 (vagy újabb verzió)
  • Böngésző: Google Chrome (legfrissebb verzió), Microsoft Edge (legfrissebb verzió), Mozilla Firefox (legfrissebb verzió)

Demo: https://nexiuscontent.blob.core.windows.net/public/cd653863-e3e0-f300-a71b-669802f5ad28/00636464-4373-0738-6015-00008c8c27ea/index.html

E-titán applikáció: https://www.youtube.com/watch?v=90Jck74IGAo&feature=youtu.be

Jelentkezz az on-line KRESZ tanfolyamunkra!

Ha jelentkezni szeretnél az online KRESZ tanfolyamunkra nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési űrlapunkat:

JELENTKEZZ MOST!

Vagy felkeresni minket az elérhetőségeink valamelyikén:

+36 70 388 3109+36 70 629 7236 vagy uniautosiskola@gmail.com

Az esetleges kérdéseid tisztázása után webshopunkban rendezheted a tanfolyam- és vizsgadíjat.