KRESZ vizsgára (Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont, továbbiakban KAV – Miskolc, József A. u. 20.) vidd magaddal érvényes személyi igazolványod, meglévő jogosítványod (ha van), eredeti min. 8 általános iskolai bizonyítványod (OKJ nem jó), ennek hiányában az iskola által hitelesített másolatot, szemüveget, ha szükséges.

Sikeres KRESZ vizsga után NEM kell jelentkezned az iskolában, ugyanis 2 munkanap után automatikus rendszerüzenetet kapunk az eredményről. Ezt követően tájékoztató e-mailt küldünk neked a gyakorlati oktató választásával és a díj rendezésével kapcsolatban. Amennyiben van már választott oktatód, írd meg nekünk az uniautosiskola@gmail.com címre, hogy kivel van leegyeztetve, s indítjuk kartonod ügyintézését, melynek átfutási ideje kb. 2 hét.

Sikertelen vizsga vagy meg nem jelenés esetén a pótvizsga díját (4.600 Ft) és új vizsgád időpontját már a KAV-nál (Miskolc, József A. u. 20.) kell intézned. Amennyiben egészségügyi okok miatt nem jelensz meg a vizsgán, orvosi alkalmassági igazolást (naplószámmal, kórismerettel) és egy kérelmet kell leadni a KAV felé, 8 napon belül.
Vizsga előtt 5 munkanapon túl nagyon indokolt esetben ki tudunk töröltetni a vizsgából, az autósiskola felé kell jelezni az igényt írásban, vedd figyelembe, hogy az ügyintézés is időt vesz igénybe!

FONTOS: képzés megkezdését követő 9 hónapon belül el kell menni KRESZ vizsgára, korlátlan vizsgalehetőség van, de 1 éven belül sikeres vizsgát kell tenni.