GYIK - UNI Autósiskola Miskolc
Regisztráció / Belépés

Regisztráltál már?

Ne feledd, hogy az Elsősegély-tanfolyamra csak regisztrált tanítványaink tudnak online jelentkezni!

UNI Gy.I.K.

ELMÉLETI OKTATÁS

Honlapunkon keresztül lehetséges a UNI Autósiskola Miskolc – A legnagyobb autósiskola Miskolcon (uniautosiskola.hu) linken, automatikus válaszüzenetben kimegy minden szükséges dokumentum, tájékoztató.

Visszaküldendő dokumentumok és egyéb fontos dolgok jelentkezéshez: jelentkezési lap, felnőttképzési szerződés, min. 8 általános iskolai bizonyítvány (OKJ-s nem megfelelő), orvosi alkalmassági igazolás amint kész van (enélkül nem tudunk KRESZ vizsgára időpontot adni, de a bejelentkezéshez nem előírás), 62.000 Ft tanfolyami költség és a 4.600 Ft-os B. kat. KRESZ vizsgadíj befizetése a webshopban (enélkül nem tudunk KRESZ vizsgára időpontot adni) Webshop aloldal – UNI Autósiskola Miskolc (uniautosiskola.hu)

Tantermi képzés tanfolyamköteles, 7 alkalommal kell megjelenni, összesen 28 óra. (kRESZ tanfolyam ára: 60.000,-Ft)
E-learning képzés: tananyag hozzáférés max. 75 óra / 6 hónap, egyéni tempónak megfelelően lehet a rendszerben tanulni.
Egyéb szükséges információk:Online KRESZ tanfolyam Miskolcon – UNI Autósiskola Miskolc (uniautosiskola.hu)

On-line tananyag megrendelése: bejelentkezés után, befizetést követően gmail.com címedre megrendeljük a tananyagot, 48 órán belül kapsz egy belépési linket és kezdheted a tanulást, ha nem érkezik meg a link, jelezd nekünk e-mailen. A tananyaghoz a hozzáférés max. 75 óra / 6 hónap. Amennyiben 3 hónapon belül nem lépsz be és nem kezded meg a képzést, a rendszer lezár, ezt követően csak új jelentkezésre van lehetőség. Egyik modulból másikba csak úgy enged továbbhaladni, ha mindent áttanulmányoztál, a modulok végén a kérdéssorra válaszoltál.

On-line tananyag befejezése: Amennyiben a próbavizsga 87%-ra teljesült a modulok befejezése után, képzési igazolás érkezik a felhasználónak és az autósiskolásnak is, ha ez nem érkezik meg, akkor ki kell jelentkezni az E-titán rendszerből, majd újra be.

Miután végeztél az on-line oktatással, s tanfolyam teljesítéséről megkaptad a KÉPZÉSI IGAZOLÁST, befizetted a KRESZ vizsgadíjat, beküldted az orvosi alkalmassági igazolásod, KRESZ VIZSGA IGÉNYLÉSE nyomtatványt küldd vissza nekünk kitöltve vagy annak tartalmával pontosan megegyező e-mail üzenetet (uniautosiskola@gmail.com), ezt követően lefoglaljuk a KRESZ vizsgád időpontját, melyet e-mailen küldünk meg. 8 munkanapon belüli vizsgadátum módosítása személyesen, képzőszervnél intézhető 4.600 Ft-os díj újbóli befizetésével.

KRESZ vizsgára vidd magaddal érvényes személyi igazolványod, meglévő jogosítványt (ha van) és eredeti min. 8 általános iskolai bizonyítványod vagy annak hitelesített másolatát.

KRESZ vizsgára (Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont, továbbiakban KAV – Miskolc, József A. u. 20.) vidd magaddal érvényes személyi igazolványod, meglévő jogosítványod (ha van), eredeti min. 8 általános iskolai bizonyítványod (OKJ nem jó), ennek hiányában az iskola által hitelesített másolatot, szemüveget, ha szükésges.

Sikertelen vizsga vagy meg nem jelenés esetén a pótvizsga díját (4.600 Ft, csak bankkártyás fizetéssel) és új vizsgád időpontját a KAV-nál (Miskolc, József A. u. 20. ) intézd.

Amennyiben egészségügyi okok miatt nem jelentél meg a vizsgán, orvosi igazolást (naplószámmal, kórismerettel) és egy kérelmet kell leadni személyes adatokkal a KAV felé (borsod@kavk.hu) 3 napon belül, hogy a fel nem használt vizsgadíjat jóváírják. 

KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. (vizsgakozpont.hu)

Sikeres KRESZ vizsga után:

Vedd fel kérlek a kapcsolatot a honlapról kiválasztott oktatóval, mondd el neki, hogy mikor tudsz vezetni (napszak, hány óra körül, iskola vagy munka mellett, normál vagy gyorsított tanfolyamra jelentketél, beszéljétek meg a vezetéshez szükséges helyszínt, cipőt stb….), ha elvállalt akkor várjuk KRESZ vizsga időpontja, oktatóválasztás és fontos információk tárgyú üzenetre írásos válaszüzenetben, hogy ki lesz név szerint és írásban erősítsd meg, hogy beszéltél is vele (visszakeresés miatt fontos, hogy erre a levélre válaszolj),ezt követően intézni tudjuk a vezetési kartonod, melynek átfutási ideje kb. 5 nap, erről külön értesítést már nem küldünk neked.


FONTOS: képzés megkezdését követő 9 hónapon belül el kell menni KRESZ vizsgára, korlátlan vizsgalehetőség van, de 1 éven belül sikeres vizsgát kell tenni.

ISKOLAVÁLTÁS, TANULÓ ÁTHELYEZÉSE MÁSIK ISKOLÁBA – KÉPZÉSI IGAZOLÁS

Az uniautosiskola@gmail.com e-mail címre kell jelezni a KÉPZÉSI IGAZOLÁS kiállítását. Az üzenetben kötelezően fel kell tüntetni a nevet, telefonszámot, születési időt, oktató nevét. Nem kötelező, de megköszönjük, ha röviden leírod mi az oka a váltásnak. Visszaigazolásunkban megírjuk, hogy mikorra lehet jönni a papírért (visszaigazolástól számított 3 munkanap) a miskolci irodába, elszámolás szerződés szerint, kiadása díjmentes. Ezen igazolás kiadása után a tanulót vissza nem tudjuk venni az iskolába.


Amennyiben hozzánk jönnél másik iskolából: jelenleg nincs kapacitásunk, nem tudunk átvállalni tanulókat.

UNI Gy.I.K.

GYAKORLATI OKTATÁS

Sikeres KRESZ vizsga után vedd fel kérlek a kapcsolatot a honlapról kiválasztott oktatóval, mondd el neki, hogy mikor tudsz vezetni (napszak, hány óra körül, iskola vagy munka mellett, normál vagy gyorsított tanfolyamra jelentkeztél, beszéljétek meg a vezetéshez szükséges helyszínt, cipőt stb….), ha elvállalt akkor várjuk a KRESZ vizsga időpontja, oktatóválasztás és fontos információk tárgyú üzenetre írásos válaszüzenetben, hogy ki lesz név szerint és írásban erősítsd meg, hogy beszéltél is vele (visszakeresés miatt fontos, hogy erre a levélre válaszolj), ezt követően intézni tudjuk a vezetési kartonod, melynek átfutási ideje kb. 5 nap, erről külön értesítést már nem küldünk neked. A gyakorlati oktatás egyeztetését oktatóddal intézd (jelzünk neki, ha kartonod elkészült).

Az oktatási órák 50 percesek, ha két óra kerül összevonásra, akkor 100 perc két oktatási óra (ebbe beletartozik az adminisztráció, értékelés, időpont egyeztetés). Ha valaki késik (max. 10 perc), az a saját idejéből kerül levonásra, ha nem jelenik meg, akkor az órák beírásra kerülnek. Gyakorlati képzés során az előre lebeszélt időpontokat 24 órával előtte lehet lemondani, a 24 órán belüli időpont lemondást vagy az órán nem megjelenést ki kell fizetni, és a vezetési kartonon rögzítésre kerül, de az összes óraszámba nem számít bele.  

A szerződésben meghatározott gyakorlati képzésed díja 29 alapórát + 1 vizsgaórát tartalmaz, ezt az 1., 11. és 21. gyakorlati óráig kell fizetni szerződésed szerinti összeggel, melyet személyes jelentkezés esetén kézhez kaptál, on-line esetén e-mailen kiküldtük.
Hatályos előírásoknak megfelelően forgalmi vizsgára az a tanuló bocsátható, aki 580 km-t vezetett az órái során. Ha ez nincs meg, akkor pótóra szükséges.

A vezetési kartonodban nyomon tudod követni, hogy hanyadik óránál jársz!
Normál esetben a gyakorlat 3, gyorsított tanfolyam esetén 2-3 hónapot vesz igénybe, de ez egyéntől függ, hogy ki milyen gyorsan tanul.
Sikertelen forgalmi vizsga esetén az új időpontra 11.000 Ft vizsgadíjon (webshopban lehet rendezni) felül 1 db pótóra is szükséges.

Fizetési lehetőség honlapunkon keresztül is lehetséges:
Webshop aloldal – UNI Autósiskola Miskolc (uniautosiskola.hu)
A gyakorlat vagy akár a forgalmi vizsga megkezdését az oktató fedezet hiánya miatt megtagadhatja, az óra felszámításra kerül, az ebből adódó többletköltség tanulót terheli.

A szerződésben meghatározott gyakorlati képzésed díja 29 alapórát + 1 vizsgaórát tartalmaz.
Hatályos előírásoknak megfelelően forgalmi vizsgára az a tanuló bocsátható, aki 580 km-t vezetett az órái során. Ha ez nincs meg, akkor pótóra szükséges.
A vezetési kartonodban nyomon tudod követni, hogy hanyadik óránál jársz!

A kötelezően előírt 29 óra és megtett 580 km után kiírható a forgalmi vizsga. A 11.000 Ft-os díjat be kell fizetni a webshopunkban, az erről érkező számlát elektronikusan vagy papír alapon be kell mutatni az oktatónak, aki kikéri az időpontot (előre kell szólni, ha valamelyik dátum nem jó!). Az oktató személyesen tájékoztatja tanulót az időpontról.

A megadott vizsgaidőpont előtt min. 15 perccel meg kell jelenni a vizsga kiindulási helyén szerződésben meghatározott, vezetésre alkalmas állapotban.
Tanulónak vizsgára vinnie kell: érvényes okmányokat: személyi igazolványt, meglévő jogosítványt (ha van), ha korlátozás szerepel az orvosialkalmassági igazoláson, a korlátozásnak megfelelően kell megjelenni.
A tanuló vizsgaútvonalat húz, így dől el melyik útvonalon halad a vizsga során.

Vizsga ideje: 50+10 perc

Sikeres vizsga után 3 munkanappal személyes okmánnyal, vöröskeresztes igazolással, eredeti orvosi igazolással (ez a tanulónál marad, iskola soha nem veszi el az eredeti példányt) lehet intézni a jogosítványt.

Sikertelen forgalmi vizsga esetén az új időpontra 11.000 Ft vizsgadíjon felül 1 db óra is szükséges a vizsgakiállásra, de kötelező pótóra nincs.
5 sikertelen vizsga után PÁV-ra kell menni, KAV I. emeleten (elméleti vizsgák ügyintézése ablaknál) lehet intézni, befizetés csak bankkártyával lehetséges.

Amennyiben egészségügyi okok miatt nem jelensz meg a vizsgán, orvosi alkalmassági igazolást (naplószámmal, kórismerettel) és egy kérelmet kell leadni a KAV felé, 5 napon belül.

FONTOS: sikeres KRESZ vizsga után 2 év áll rendelkezésre, hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyél!
Vizsga indulási helye: KAV – Miskolc, József A. utca 20.

Autósiskolánk rendelkezik egy applikációval, melyet az AppStore vagy Play áruházból tudsz letölteni, UNI Autósiskola néven találod meg. Jobb alsó sarokban profil gombra kell kattintani, majd új jelszó, elfelejtett jelszó, az e-mail címhez be kell írni azt a gmail.com címet, amit jelentkezéskor is megadtál, majd küldés gomb. Ezt követően kapsz egy jelszócsere lehetőséget e-mailen, itt meg kell adni azt a kódot, amivel későbbiekben be szeretnél jelentkezni az applikációba.
A rendszerben többek között láthatod befizetéseid, gyakorlat során kapcsolatot tudsz tartani az oktatóddal, on-line időpontot foglalhatsz! Fedezd fel az applikáció előnyeit!

Amennyiben időbeosztásod vagy egyéb ok miatt oktatót szeretnél váltani, úgy elsősorban jelezd az oktatónak, a már lebeszélt órákat mondd le vagy jelezd az ügyfélszolgálatnak, akik segítenek intézkedni és új oktatót keresni. A kartonod cseréje és az ehhez tartozó ügyintézés kb. 5 napot vesz igénybe.

ISKOLAVÁLTÁS, TANULÓ ÁTHELYEZÉSE MÁSIK ISKOLÁBA – KÉPZÉSI IGAZOLÁS

Az uniautosiskola@gmail.com e-mail címre kell jelezni a KÉPZÉSI IGAZOLÁS kiállítását. Az üzenetben kötelezően fel kell tüntetni a nevet, telefonszámot, születési időt, oktató nevét. Nem kötelező, de megköszönjük, ha röviden leírod mi az oka a váltásnak. Visszaigazolásunkban megírjuk, hogy mikorra lehet jönni a papírért (visszaigazolástól számított 3 munkanap) a miskolci irodába, elszámolás szerződés szerint, kiadása díjmentes. Ezen igazolás kiadása után a tanulót vissza nem tudjuk venni az iskolába.


Amennyiben hozzánk jönnél másik iskolából: jelenleg nincs kapacitásunk, nem tudunk átvállalni tanulókat.

Sikeres forgalmi vizsgát követő 3. munkanapon lehet a kormányablaknál személyesen intézni a jogosítványt. Ehhez vinni kell a személyi igazolványt, Magyar Vöröskereszt igazolását az elsősegély vizsga meglétéről és az eredeti orvosi alkalmassági igazolást. Az autósiskola semmilyen esetben nem veszi el az eredeti igazolást a tanulótól, így ha nem találod otthon, az orvossal kell egyeztetni a pótlásról.

UNI Gy.I.K.

VIZSGÁK

Vizsga helyszíne Magyar Vöröskereszt – Miskolc, Győri kapu 123., minden szerdán 8:00-tól 11:00-ig, pontos időpontját az autósiskola adja meg bejelentkezéskor, ha ez az időpont nem jó, akkor oktatáson kell jelezned.
Vizsgára vidd magaddal személyes okmányod és 18 év alatti tanulók a szülöi hozzájáruló nyilatkozatot is (tanfolyamra történő bejelentkezés után automatikus válaszüzenetben tudnivalók 2. oldalán található).

A kötelezően előírt 29 óra és megtett 580 km után kiírható a forgalmi vizsga. A 11.000 Ft-os díjat be kell fizetni a webshopunkban, az erről érkező számlát elektronikusan vagy papír alapon be kell mutatni az oktatónak, aki kikéri az időpontot (előre kell szólni, ha valamelyik dátum nem jó!). Az oktató személyesen tájékoztatja tanulót az időpontról.

A megadott vizsgaidőpont előtt min. 15 perccel meg kell jelenni a vizsga kiindulási helyén szerződésben meghatározott, vezetésre alkalmas állapotban.
Tanulónak vizsgára vinnie kell: érvényes okmányokat: személyi igazolványt, meglévő jogosítványt (ha van), ha korlátozás szerepel az orvosialkalmassági igazoláson, a korlátozásnak megfelelően kell megjelenni.
A tanuló vizsgaútvonalat húz, így dől el melyik útvonalon halad a vizsga során.

Vizsga ideje: 50+10 perc

Sikeres vizsga után 3 munkanappal személyes okmánnyal, vöröskeresztes igazolással, eredeti orvosi igazolással (ez a tanulónál marad, iskola soha nem veszi el az eredeti példányt) lehet intézni a jogosítványt.

Sikertelen forgalmi vizsga esetén az új időpontra 11.000 Ft vizsgadíjon felül 1 db óra is szükséges a vizsgakiállásra, de kötelező pótóra nincs.
5 sikertelen vizsga után PÁV-ra kell menni, KAV I. emeleten (elméleti vizsgák ügyintézése ablaknál) lehet intézni, befizetés csak bankkártyával lehetséges.

Amennyiben egészségügyi okok miatt nem jelensz meg a vizsgán, orvosi igazolást (naplószámmal, kórismerettel) és egy kérelmet kell leadni a KAV felé, 5 napon belül.

FONTOS: sikeres KRESZ vizsga után 2 év áll rendelkezésre, hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyél!
Vizsga indulási helye: KAV – Miskolc, József A. utca 20.

KRESZ vizsgára (Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont, továbbiakban KAV – Miskolc, József A. u. 20.) vidd magaddal érvényes személyi igazolványod, meglévő jogosítványod (ha van), eredeti min. 8 általános iskolai bizonyítványod (OKJ nem jó), ennek hiányában az iskola által hitelesített másolatot, szemüveget, ha szükésges.

Vizsganapok: Hétfő-Szerda-Péntek 7:30-14:20 ig

Sikertelen vizsga vagy meg nem jelenés esetén a pótvizsga díját (4.600 Ft, csak bankkártyás fizetéssel) és új vizsgád időpontját a KAV-nál (Miskolc, József A. u. 20. ) intézd.

Amennyiben egészségügyi okok miatt nem jelentél meg a vizsgán, orvosi igazolást (naplószámmal, kórismerettel) és egy kérelmet kell behoznod az autósiskola ügyfélszolgálatára, 8 munkanapon belül, az akadályoztatás megszűnését követően, melyet továbbítunk a KAV felé és pár napon belül a fel nem használt vizsgadíjat jóváírják. 

KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. (vizsgakozpont.hu)

Sikeres KRESZ vizsga után:

Vedd fel kérlek a kapcsolatot a honlapról kiválasztott oktatóval, mondd el neki, hogy mikor tudsz vezetni (napszak, hány óra körül, iskola vagy munka mellett, normál vagy gyorsított tanfolyamra jelentketél, beszéljétek meg a vezetéshez szükséges helyszínt, cipőt stb….), ha elvállalt akkor várjuk KRESZ vizsga időpontja, oktatóválasztás és fontos információk tárgyú üzenetre írásos válaszüzenetben, hogy ki lesz név szerint és írásban erősítsd meg, hogy beszéltél is vele (visszakeresés miatt fontos, hogy erre a levélre válaszolj),ezt követően intézni tudjuk a vezetési kartonod, melynek átfutási ideje kb. 5 nap, erről külön értesítést már nem küldünk neked.


FONTOS: képzés megkezdését követő 9 hónapon belül el kell menni KRESZ vizsgára, korlátlan vizsgalehetőség van, de 1 éven belül sikeres vizsgát kell tenni.

UNI Gy.I.K.

EGYÉB TUDNIVALÓK

Ügyfélszolgálati irodában készpénzzel vagy bannkártyával.
Webshopunkban Webshop aloldal – UNI Autósiskola Miskolc (uniautosiskola.hu) Simple Pay fizetéssel.

Motoros képzés: csak a KRESZ elmélet végezhető nálunk E-learning formában, a gyakorlati képzést áthelyezéssel történik.
Moped, tehergépkocsi, nehézpótkocsi, busz, GKI, ADR, gépkezelő tanfolyamot nem szervezünk.

Ezzel kapcsolatban a KAV-ot kell keresni. Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont – Miskolc, József A. u. 20. Tel: 06 46 500 010

Oktatóink leterheltsége miatt sajnos nincs lehetőségünk más iskolákból tanulókat fogadni.

20 év alatti tanulók továbbá csecsemő-, gyermekgondozási díjban vagy gyermekgondozást segítő ellátásban részesülőknek KRESZ tanfolyam és vizsga díjához nyújtott támogatásához:
A szükséges igazolás az autósiskolában vehető át, a kitöltendő nyomtatvány pedig alábbi linken tölthető le: A közlekedési alapismeretek tanfolyam és vizsga díjához nyújtott támogatás iránti eljárás. (magyarorszag.hu)
További részletes felvilágosítás miatt tanulmányozd át az alábbi linket: KRESZ támogatás – A közlekedési alapismeretek tanfolyam és vizsga díjához nyújtott támogatás – Magyar Államkincstár (gov.hu)

Tantermi képzés esetén ezt az igazolást a képzés során kiadjuk!

Autósiskolánk rendelkezik egy applikációval, melyet az AppStore vagy Play áruházból tudsz letölteni, UNI Autósiskola néven találod meg. Jobb alsó sarokban profil gombra kell kattintani, majd új jelszó, elfelejtett jelszó, az e-mail címhez be kell írni azt a gmail.com címet, amit jelentkezéskor is megadtál, majd küldés gomb. Ezt követően kapsz egy jelszócsere lehetőséget e-mailen, itt meg kell adni azt a kódot, amivel későbbiekben be szeretnél jelentkezni az applikációba.
A rendszerben többek között láthatod befizetéseid, gyakorlat során kapcsolatot tudsz tartani az oktatóddal, on-line időpontot foglalhatsz! Fedezd fel az applikáció előnyeit!

VAN 1 PERCED?

VAJON MELYIK A HOZZÁD LEGJOBBAN ILLŐ TANFOLYAM - TÍPUS?

UNI MIért minket válassz?

Kérünk, válaszolj erre a 4 kérdésre, hogy a hozzád LEGJOBBAN passzoló tanfolyam típust tudjuk kiválasztani.

Kattints a 4 kérdéshez tartozó 2-2 válasz közül a számodra megfelelőre!

Kifelé figyelsz, vagy befelé?

  • 1. Hirtelen eseményre (telefoncsörgés, feléd intézett kérdés) rögtön reagálsz. Inkább beszélsz, mint hallgatsz. Kellemetlen érzés, ha nem tudsz érintkezni a külvilággal. Általában nyitott vagy a külvilágot jelentő emberekre és dolgokra, ezek motiválnak. Élvezed a változatosságot és a változást az emberi kapcsolatokban. Nem zavar, ha a figyelem középpontjában vagy.
  • 2. Hirtelen eseményre (telefoncsörgés, feléd intézett kérdés) gondolkodás után reagálsz. Inkább hallgatsz, mint beszélsz. Rendszeresen szükséged van egyedüllétre, hogy feltöltődj. Szívesen elmélkedsz egyedül, visszavonultan. Belülről motivált vagy, az elméd időnként annyira aktív, hogy teljesen kizárja a külvilágot. Két ember közti kommunikációt és kapcsolatokat szereted. Zavar ha a figyelem középpontjában vagy.

Mire figyelsz jobban? A részletekre vagy az összképre?

  • 1. Többnyire konkrét és szó szerinti; részletes leírást adsz. Inkább gyakorlatias vagy. Részletgazdag, tényekre és a múlt eseményeire koncentráló emlékeid vannak. A kézzelfogható tapasztalatokra figyelsz. Az érthető, ismert módszereket részesíted előnyben, melyek lépésről lépésre haladnak.
  • 2. Többnyire általános és képletes; metaforákat és hasonlatokat használsz. Inkább ötletes vagy. Mintákat, kontextust és összefüggéseket kiemelő emlékeid vannak. A lehetőségekre figyelsz. Az eltérő vagy az újszerű módszereket részesíti előnyben, melyek sugalmazásokból formálódnak

Mi határozza meg jobban a döntéseid?

  • 1. Ösztönösen tények és logika után kutatsz egy döntést igénylő helyzetben. Nehezen vagy képes ráhangolódni egy másik ember érzelmeire. Könnyedén képes vagy objektív és kritikus döntésre. Elfogadod a vitát az emberi kapcsolatok természetes, normális részeként.
  • 2. Ösztönösen emberi érzések és másokra gyakorolt hatás vezérel egy döntést igénylő helyzetben. Természetedből adódóan érzékeny vagy az emberek szükségleteire és reakcióira. Természetedből adódóan együttműködést és mindenkinek megfelelő véleményeket keresel. Nem szereted a vitát; nagyon rosszul viseled, ha nincs összhang.

Mennyire fókuszálsz a teendőidre?

  • 1. Előre eltervezed a részleteket, mielőtt cselekszel. A feladattal kapcsolatos teendőkre koncentrálsz; a fontos feladatokat befejezed, mielőtt tovább lépnél. Akkor nyújtod a legjobb teljesítményt és érzed jól magad, ha tudod tartani a határidőket. Természetesen használsz célokat, dátumokat és megszokott napirendet, hogy irányítsd az életed.
  • 2. Tervek nélkül is tudsz működni; a pillanat hevében tervezel. Szereted megosztani a figyelmed, változatos vagy, kevered a munkát és a szórakozást. Természetedből adódóan jól tolerálod, ha sürget az idő; határidőkhöz közel nyújtod a legjobb teljesítményt. Ösztönösen elkerülöd a kötelezettségvállalást, amik zavarják a rugalmasságot, szabadságot és változatosságot.

Köszönjük türelmed!

A hozzád legjobban illő tanfolyam-típus:

BEZÁR