JELENTKEZÉS

Elsősegély tanfolyam Miskolcon

Elsősegély tanfolyam Miskolc belvárosában

Minden jogosítvány kézhezvételének a feltétele az elsősegélynyújtó vizsga megléte. Jó hír, hogy az elsősegély tanfolyamot és vizsgát bármikor elvégezheted, akár a KRESZ tanfolyam megkezdése előtt vagy már a sikeres gyakorlati vizsga után is.

Habár nem kötelező az elsősegély tanfolyam teljesítése a vizsga elvégzéséhez, mi mégis azt ajánljuk neked, hogy gyere el az egyik tanfolyamunkra. A tapasztalataink alapján azok a tanulók, akik a tanfolyam teljesítése nélkül jelentkeztek elsősegély vizsgára, nehezebben tudták abszolválni azt.

Mivel a vizsgán gyakorlati szituációkat is be kell mutass, annak gyakorlása nélkül igencsak nagy az esélye a sikertelen vizsgának.

Elsősegély tanfolyam árak és tudnivalók

Amennyiben nálunk végzed el az elsősegélynyújtó tanfolyamot, mi minden adminisztrációt elvégzünk helyetted, hogy neked tényleg már csak a tanulásra kelljen koncentrálnod. Sőt, mi még a tananyagot is ingyenesen biztosítjuk számodra!

Az UNI Autósiskola Miskolc elsősegély tanfolyamának helyszíne: Miskolc, Arany János utca 19. fszt. 1.

Az elsősegély tanfolyam 2×2 órát vesz igénybe: Miskolcon az előre meghatározott napokon 16:00-tól 18:00-ig. Sajószentpéteren az előre meghatározott napokon 17:00-tól 19:00-ig.

A tanfolyamon minden fontos, a vizsgán előforduló kérdéskört megvizsgálunk és alaposan begyakoroljuk a szükséges gyakorlati elemeket is.

Az elsősegély tanfolyam ára: 9.000 Ft

Jelentkezéshez keress az elérhetőségeink valamelyikén: +36 70 388 3109+36 70 629 7236 vagy uniautosiskola@gmail.com

Elsősegély vizsga Miskolcon

Miskolcon az elsősegély vizsgát a Magyar Vöröskereszt szervezi minden szerdán 8:00-tól 11:00-ig. Az elsősegély vizsga helyszíne: Miskolc Városház tér 2.

Jó hír, hogy az elsősegély vizsga „örök”. Vagyis csak egyszer kell sikeresen teljesítened és utána azt bármelyik új jogosítványodhoz vagy a meglévő megújításához használhatod. A sikeres vizsgát bizonyító elsősegély kártyát még a vizsga helyszínén és napján kiállítják számodra.

Az elsősegély vizsga ára: 8.200 Ft

Az elsősegély tanfolyamon elsajátított tudás rendkívül fontos a mindennapokban. Bármikor történhet egy baleset az utakon, otthon vagy bárhol máshol, ahol akár életet is menthetünk a tudásunkkal. Sajátítsd el te is ezt a tudást!

Jelentkezéshez keress az elérhetőségeink valamelyikén: +36 70 388 3109+36 70 629 7236 vagy uniautosiskola@gmail.com

Vissza a Főoldalra

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne maradj le aktuális híreinkről, szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkról, vagy a legfrissebb blogbejegyzésekről!