JELENTKEZÉS

Elsősegély tanfolyam Miskolcon

Elsősegély tanfolyam Miskolc belvárosában

Minden jogosítvány kézhezvételének a feltétele az elsősegélynyújtó vizsga megléte. Jó hír, hogy az elsősegély tanfolyamot és vizsgát bármikor elvégezheted, akár a KRESZ tanfolyam megkezdése előtt vagy már a sikeres gyakorlati vizsga után is.

Habár nem kötelező az elsősegély tanfolyam teljesítése a vizsga elvégzéséhez, mi mégis azt ajánljuk neked, hogy gyere el az egyik tanfolyamunkra. A tapasztalataink alapján azok a tanulók, akik a tanfolyam teljesítése nélkül jelentkeztek elsősegély vizsgára, nehezebben tudták abszolválni azt.

Mivel a vizsgán gyakorlati szituációkat is be kell mutass, annak gyakorlása nélkül igencsak nagy az esélye a sikertelen vizsgának.

Elsősegély tanfolyam árak és tudnivalók

Amennyiben nálunk végzed el az elsősegélynyújtó tanfolyamot, mi minden adminisztrációt elvégzünk helyetted, hogy neked tényleg már csak a tanulásra kelljen koncentrálnod. Sőt, mi még a tananyagot is ingyenesen biztosítjuk számodra!

Az UNI Autósiskola elsősegély tanfolyamának helyszíne: Miskolc, Arany János utca 19. fszt. 1. vagy Sajószentpéter, Kossuth u.174.

Az elsősegély tanfolyam 1×4 tantermi órát vesz igénybe: Miskolcon keddenként (esetenként eltérő időpontban) 14.40-től 18.30-ig tart.
Sajószentpéteren előre meghatározott napokon 16:00-tól 19:00 óráig.

A tanfolyamon minden fontos, a vizsgán előforduló kérdéskört megvizsgálunk és alaposan begyakoroljuk a szükséges gyakorlati elemeket is.

Az elsősegély tanfolyam ára: 9.900 Ft

Elsősegély vizsga Miskolcon

Miskolcon az elsősegély vizsgát a Magyar Vöröskereszt szervezi minden szerdán 8:00-tól 11:00-ig, pontos időpontját az autósiskola adja meg.
Helyszíne: Miskolc, Győri kapu 123.

Jó hír, hogy az elsősegély vizsga „örök”. Vagyis csak egyszer kell sikeresen teljesítened és utána azt bármelyik új jogosítványodhoz vagy a meglévő megújításához használhatod. A sikeres vizsgát bizonyító elsősegély kártyát még a vizsga helyszínén és napján kiállítják számodra.

Az elsősegély vizsga ára: 12.100 Ft

Az elsősegély tanfolyamon elsajátított tudás rendkívül fontos a mindennapokban. Bármikor történhet egy baleset az utakon, otthon vagy bárhol máshol, ahol akár életet is menthetünk a tudásunkkal. Sajátítsd el te is ezt a tudást!

Jelentkezés rövid regisztrációt követően lehetséges!

Regisztráció

EÜ jelentkezés

Vissza a Főoldalra

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne maradj le aktuális híreinkről, szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkról, vagy a legfrissebb blogbejegyzésekről!