BEJELENTKEZÉST KÖVETŐEN AUTOMATIKUS VÁLASZÜZENETBEN (PDF-BEN) MEGKAPSZ MINDEN SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓT A TANFOLYAMHOZ ÉS VIZSGÁHOZ, EZT KÉRJÜK OLVASD EL!
(Ha ezt nem kaptad meg, akkor bejelentkezéssel egyidejűleg jelezd az uniautosiskola@gmail.com címen!)

Elsősegély tanfolyam Miskolc belvárosában

Minden jogosítvány kézhezvételének a feltétele az elsősegélynyújtó vizsga megléte. Jó hír, hogy az elsősegély tanfolyamot és vizsgát bármikor elvégezheted, akár a KRESZ tanfolyam megkezdése előtt vagy már a sikeres gyakorlati vizsga után is továbbá az elsősegély vizsga „örök”, vagyis csak egyszer kell sikeresen teljesítened és utána azt bármelyik új jogosítványodhoz vagy a meglévő megújításához használhatod. A sikeres vizsgát bizonyító elsősegély kártyát még a vizsga helyszínén és napján kiállítják számodra.

Az elsősegély tanfolyam teljesítése a vizsga elvégzéséhez nem kötelező, mi mégis azt ajánljuk neked, hogy gyere el az egyik tanfolyamunkra. A tapasztalataink alapján azok a tanulók, akik a tanfolyam teljesítése nélkül jelentkeztek elsősegély vizsgára, nehezebben tudták abszolválni azt. Mivel a vizsgán gyakorlati szituációkat is be kell mutass, annak gyakorlása nélkül igencsak nagy az esélye a sikertelen vizsgának.

Az elsősegély tanfolyamon elsajátított tudás rendkívül fontos a mindennapokban, bármikor történhet egy baleset az utakon, otthon vagy bárhol máshol, ahol akár életet is menthetünk a tudásunkkal. Sajátítsd el te is ezt a tudást!

Elsősegély tanfolyam árak és tudnivalók

Amennyiben nálunk végzed el az elsősegélynyújtó tanfolyamot, mi minden adminisztrációt elvégzünk helyetted, hogy neked tényleg már csak a tanulásra kelljen koncentrálnod. Sőt, mi még a tananyagot is ingyenesen biztosítjuk számodra!
Az UNI Autósiskola elsősegély tanfolyamának helyszíne: Miskolc, Arany János utca 19. fszt. 1. vagy Sajószentpéter, Kossuth u.174.
Az elsősegély tanfolyam 1x4 tantermi órát vesz igénybe: Miskolcon keddenként (esetenként eltérő időpontban) 14.40-től 18.30-ig tart.
Sajószentpéteren előre meghatározott napokon 16:00-tól 19:00 óráig.
A tanfolyamon minden fontos, a vizsgán előforduló kérdéskört megvizsgálunk és alaposan begyakoroljuk a szükséges gyakorlati elemeket is.
Amennyiben bejelentkezel egy tanfolyamra, de azon nem jelensz meg, úgy a kapott vizsgaidőpont is tárgytalan, ha nem mondtad le honlapunkon keresztül a tanfolyamot, akkor új időpont foglalását se engedni a rendszer.
Oktatásra hozz magaddal jegyzetpapírt és tollat!

Az elsősegély tanfolyam ára: 10.000 Ft (Oktatás napján fizetendő, csak készpénzben!)
TEHÁT TANFOLYAM ÉS VIZSGA EGYBEN 28.000 Ft, kérjük az összeg pontos előkészítését!

Elsősegély vizsga Miskolcon

Miskolcon az elsősegély vizsgát a Magyar Vöröskereszt szervezi minden szerdán 8:00-tól 11:00-ig, pontos időpontját az autósiskola jelentkezéskor küldi ki automatikus válaszüzenetben. Kérjük, olvasd el a kapott válaszüzenetet!
Vizsga helyszíne: Miskolc, Győri kapu 123. (vizsga előtt nézz utána hol található pontosan)

Megközelítése Miskolc belváros felől érkezve (így az út bal oldalára esik az épület):
villamossal a Gyula utcai megállóban kell leszállni, majd haladni gyalogosan az Újgyőri főtér irányába kb. 140 métert, busszal az Örs utcai megállóban kell leszállni, pont szemben van a cím.
Megközelítése Újgyőri főtér felől érkezve (így az út jobb oldalára esik az épület):
villamossal a Gyula utcai megállóban kell leszállni, majd haladni gyalogosan vissza az Újgyőri főtér irányába kb. 180 métert, busszal az Örs utcai megállóban kell leszállni, gyalogosan haladni visszafelé az Újgyőri főtér irányába kb. 100 métert.

Az elsősegély vizsga ára: 18.000 Ft (Oktatás napján fizetendő, csak készpénzben, a Magyar Vöröskereszt az árváltozás jogát fenntartja!)
TEHÁT TANFOLYAM ÉS VIZSGA EGYBEN 28.000 Ft, kérjük az összeg pontos előkészítését!

Jelentkezés rövid regisztrációt követően lehetséges!

Regisztráció

EÜ jelentkezés

TÁJÉKOZTATÓ:
Bejelentkezés után minden fontos információt automatikusan küld a rendszer PDF formátumban.
Kérjük, ne terheljétek ügyfélszolgálatunkat, csak akkor, ha se a honlapon, se pdf-ben nem kaptok választ a kérdésekre!