Tanfolyam helyszíne Uni Autósiskola – Miskolc, Arany János utca 19. fszt. 1., 1×4 tantermi órát vesz igénybe, keddenként 14.40-től 18.30-ig tart, előzetes regisztráció és időpontfoglalás szükséges.

Regisztráció

EÜ jelentkezés

A tanfolyamon minden fontos, a vizsgán előforduló kérdéskört megvizsgálunk és alaposan begyakoroljuk a szükséges gyakorlati elemeket is. Vizsga helyszíne Magyar Vöröskereszt – Miskolc, Győri kapu 123., minden szerdán 8:00-tól 11:00-ig, pontos időpontját az autósiskola adja meg bejelentkezéskor, ha ez az időpont nem jó, akkor oktatáson kell jelezned.

Amennyiben bejelentkezel egy tanfolyamra, de azon nem jelensz meg, úgy a kapott vizsgaidőpont is tárgytalan, ha nem mondtad le honlapunkon keresztül a tanfolyamot, akkor új időpont foglalását se engedni a rendszer. A tanfolyam és vizsga díja 25.500 Ft, mely oktatás napján fizetendő, csak készpénzben!
Sikertelen vizsga vagy meg nem jelenés esetén a vizsgadíj (15.500 Ft) újra fizetendő, az ügyintézés már a tanuló feladata.

A tanfolyam nem kötelező, de a vizsga megléte a forgalmi engedély kiadásának feltétele.

Felmentést végzettségükre való tekintettel az orvostudományi egyetemen végzett orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, az állatorvos tudományi egyetemeken végzett állatorvosok, továbbá az egészségtudományi alapképzésekben (főiskolai) képzésekben (diplomás) ápoló, védőnő, dietetikus, gyógytornász, mentőtiszt, szülésznő, közegészségügyi felügyelő, járványügyi ellenőr, egészségügyi szakoktató, intézetvezető szakképzettséget tanúsító oklevelet szerzettek, valamint az egészségügyi iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli szakképzésben állam által elismert egészségügyi szakképesítéssel rendelkezők kaphatnak. A felmentés elbírálása a Kormányablak hatásköre, így az erre vonatkozó kérdésekben őket kell keresni (Telefonszám: 1818, e-mail cím: 1818@1818.hu).