TÁJÉKOZTATÓ – „B” kategóriás E-learning oktatáshoz

A képzések, tananyagok moduláris alapon épülnek föl, figyelembe véve az emberek képességeit és készségeit. A rendszer 3 hónap/ 60 óra hozzáférést biztosít, a képzésben eltöltött minimális idő 5 óra, ez idő alatt kell elvégezni a tanfolyamot, pótdíj ellenében 10 óra/ 30 nappal meghosszabbítható ( 8.000,-Ft)

Jelentkezés módja: az ügyfélszolgálaton személyesen, vagy e-mailben.

A jelentkezéshez szükséges:

– kitöltött jelentkezési lap, személyi igazolvány, lakcímkártya, tandíj első részlete, vezetői engedély, ha van.

A tananyag befejezése előtt szükséges: ORVOSI ALKALMASSÁGI, 4.600,-Ft KRESZ vizsgadíj

A KRESZ vizsgára csak akkor jelenthető a tanuló, ha a rendszer kiállította az IGAZOLÁS-t a tanfolyam befejezéséről. A vizsga helye: KAV Miskolc, József A. u. 20. fszt.

A jelentkezést követően az autósiskola megrendeli a képzést, átfutási idő kb. 2 nap.

Az E-Titán rendszer megküldi a tanuló e-mail címére a belépési kódot.

A modulok sikeres teljesítését követően az e-Titán rendszer írásban értesíti a tanulót, az autósiskolát és a KAV-ot. A sikeres elméleti vizsgát követően elkezdhető a gyakorlati képzés.

Fontos!!! Kilépéskor ne az X-el zárja be a programot!!!

Gyakorlati oktatás: a sikeres elméleti vizsgát követően kezdhető meg a vezetési gyakorlat. Tanulóink 18 oktató közül választhatnak. A vezetési gyakorlat időpontjai a gyakorlati oktatóval egyeztethetőek. A vezetés 9 óra alapoktatásból (rutin és biztonsági ellenőrzés), valamint 20 óra forgalmi vezetésből áll. A kötelezően levezetett gyakorlati órákat követően „Forgalmi” vizsga tehető.

Elsősegélynyújtó tanfolyam: a vezetői engedély kiadásának feltétele az elsősegélynyújtó vizsga megléte. A tanfolyam 2 elméleti előadásból áll. A vizsga a Vöröskereszt kirendeltségén (Miskolc, Városház tér 2.) kerül megrendezésre. 

A sikeres KRESZ vizsgáig- a 20. életévet be nem töltött tanulók- 25.000,-Ft állami támogatást visszaigényelhetnek, a szükséges nyomtatványokat biztosítjuk.

A tanfolyam költségei:

Elmélet: 60.000,-Ft
Gyakorlat: 210.000,-Ft
Összesen: 270.000-Ft

Vizsgadíjak:
KRESZ: 4.600,-Ft
Forgalom: 11.000,-Ft
Összesen: 15.600,-Ft

Orvosi alkalmassági vizsgálat:       7.200,-Ft

Elsősegélynyújtó tandíj és vizsgadíj: 22.000,-Ft

Öszz ktg.: 307.800,-

Pótóra : 7.000,-Ft