Automata váltós jogosítvány Miskolc

Számtalan előnnyel, de némi megkötéssel is jár az automata váltós jogosítvány. Nálunk, az UNI Autósiskolánál, Miskolcon és Sajószentpéteren is van lehetőséged automata váltós autón tanulni.

Tény, hogy az automata váltós autóval a gyakorlási fázis jóval könnyebb és rövidebb lehet, ugyanis 100%-osan a forgalomra tudsz figyelni. Sokkal hamarabb hozzá lehet szokni az autóhoz, ha nem kell a kuplung-sebességváltó kezelést megtanulnod.

Kinek való az automata váltós jogosítvány?

Neked való az automata váltós jogosítvány, ha:

  • Tudod, hogy csak automata váltós autót fogsz vezetni a jövőben
  • Nem szereted vagy félsz a manuális váltós autóktól
  • Gyengébb mozgáskoordinációval rendelkezel, nehezen összpontosítasz
  • Idősebb vagy már és minél kevesebb energiával szeretnél jogosítványhoz jutni
  • Szorongsz a forgalomban való vezetéstől

Manapság egyre többen választják az automata váltós jogosítványt annak egyszerűsége és gyorsasága miatt. Nem mellesleg egyre több automata váltóval szerelt autó jár az utakon és a számuk folyamatosan növekszik.

Automata váltós jogosítvány esetén van korlátozás?

Igen! Amennyiben automata váltós jogosítványt szerzel, csak automata váltóval szerelt járművet vezethetsz! Ezért, ha már előre tudod, hogy lesz dolgod manuális váltós autóval, nem ajánljuk neked az automata váltós jogosítványt.

Viszont, ha mégis az automata váltós jogosítványt választod jó, ha tudod: bármikor vehetsz kiegészítő manuális váltós órákat nálunk és egy újabb forgalmi vizsga letétele után már nem kell többé a korlátozásokkal foglalkoznod.

Ha már rutinos vagy az automata váltós autóval, tapasztalataink alapján elegendő néhány plusz kiegészítő óra a manuális autóval és már mehetsz is a vizsgára, ami jó eséllyel sikeres lesz!

Automata váltós jogosítvány Miskolcon, az UNI Autósiskolával

Jó hírünk van számodra! Azon kevés autósiskolák egyike vagyunk Miskolc és környékén, akiknél szerezhetsz automata váltós jogosítványt! Az UNI Autósiskolánál Miskolcon és Sajószentpéteren is gyakorolhatsz automata váltós autóval.

Automata váltós autóval az egyik legtapasztaltabb kollégánknál, Miskolci Ottó-nál gyakorolhatsz egy Hyundai Kona Electric-kel. Miskolci Ottó nem csak magasan képzett, de extrém türelemmel is fel van vértezve, így nála biztosan nem kell aggodnód az automata váltós jogosítványod megszerzése miatt.

Ha automata váltós jogosítványt szeretnél, keress elérhetőségeinken:
+36 70 388 3109+36 70 629 7236 vagy uniautosiskola@gmail.com

Vagy közvetlenül Miskolci Ottót is keresheted:

Miskolci Ottó – Hyundai Kona Electric Automata
+36 20 414 2267
H-P 8.00-16.00

Miskolci Ottó – UNI Autósiskola