JELENTKEZÉS

Állami támogatás

Szeretnéd a KRESZ tanfolyamod árát visszakapni?

Amennyiben

  • még nem múltál el 20 éves, VAGY
  • CSED-en, GYED-en és/vagy GYES-en vagy (nemtől függetlenül),

akkor jó hírünk van! 

Államilag támogatott lett a “B” kategóriás jogosítványhoz szükséges közlekedési alapismeretek tanfolyam és vizsga, a megfelelő feltételek fennállása esetén. A támogatás igényléséhez szükséges legfontosabb információk itt találhatók.

Mikor vagy jogosult a támogatásra?

  1. Magyar állampolgár(vagy a  nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 39.  § (1)  bekezdés a) és c)–h)  pontjában meghatározott személy) vagy;
  2. A vizsga napján a 20. életévedet nem töltötted még be;
  3. CSED-en, GYED-en, vagy GYES-en vagy (utóbbi három feltétel esetében lehetsz 20 éves kor felett is).

A támogatás mértéke: 

A tanfolyamdíj + sikeres vizsga díja, de összesen maximum 25.000 Ft. 

Mit kell tenned most?

  1. Először is iratkozz be nálunk KRESZ tanfolyamra! Ehhez már be sem kell jönnöd személyesen. Elegendő, ha kitöltöd az űrlapunkat, majd ezt követően átutalással rendezed a tandíjat és már kezdheted is a tanfolyamot.
  2. Végezd el otthonról az e-learning tanfolyamot! Erre 180 nap/ 75 órás hozzáférést biztosítunk neked, hogy ne kelljen kapkodnod és bőven legyen elegendő időd felkészülni a vizsgára.
  3. Levizsgázol sikeresen KRESZ-ből, mielőtt betöltöd a 20. életévedet.
  4. Ezt követően akár a sikeres vizsga napján azonnal bejössz hozzánk, mi pedig kiállítunk egy igazolást a befizetett összegről és már mehetsz is az Államkincstárhoz megigényelni a pénzedet!
  5. Beadod az igénylést a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságánál (elektronikus űrlapon, vagy személyesen) a sikeres KRESZ vizsga napjától számított 1 éven belül.
Vissza a Főoldalra

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne maradj le aktuális híreinkről, szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkról, vagy a legfrissebb blogbejegyzésekről!